WERKZAAMHEDEN

Zeven is maatwerk

Zeefwerkzaamheden

Wilt u grondstoffen zeven? J.Smit BV uit Oostvoorne heeft 40 jaar ervaring in het zeven van erts en kolen met een capaciteit tot 10.000 ton per dag. Dankzij de beschikking over zeefmachines met diverse maten zeefdekken kunnen de werkzaamheden bij u op locatie worden uitgevoerd. Van planning, uitvoering tot afronding. Inclusief ervaren machinisten. Altijd een professionele en betrouwbare service. Van begin tot eind. 

Altijd de juiste machine

MAchineverhuur

Heeft u een machine nodig voor een klein of groot project? Dankzij een uitgebreid Caterpillar machinepark heeft J.Smit BV voor uiteenlopende werkzaamheden het beste materiaal. Van bulldozers tot hydraulische graafmachines en shovels. Inclusief een ervaren machinist.

Voor een langere periode of enkele dagen. Voor ieder project, de juiste machine & machinist. Inclusief onderhoud en verzekering

Bulldozer

24 tot 42 ton

Met een bulldozer voer je graafwerkzaamheden efficiënt uit. Voor elk type graafwerk of terrein geschikt. Een grondoppervlakte nivelleren wordt zo een eenvoudige klus. Een machine huren met een machinist? Geen probleem. J. Smit BV heeft ervaren machinisten in huis.

Hydraulische graafmachine

24 tot 56 ton

De veelzijdigheid van de hydraulische graafmachine zorgt ervoor dat deze op verschillende vlakken binnen inzetbaar is. De graafmachine heeft mogelijkheden om uitgebreid te worden met accessoires naargelang de specifieke condities van uw project. 


Shovel

30 tot 68 ton

Wil u het grondverzet zo makkelijk mogelijk maken? Huur dan een shovel uit ons machinepark. De shovel kan op verschillende soorten terrein worden gebruikt. Meestal wordt deze machine gebruikt voor de grond, weg of waterbouw.

Overige services zoals:

Op- en overslag werkzaamheden

Met meer dan 40 jaar ervaring is J. Smit BV uitgegroeid tot een belangrijke dienstverlener op het gebied van op- en overslag werkzaamheden van de grondstoffen erts en kolen, schroot en derivaten. In de havens van Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen en Moerdijk staat J. Smit BV bekend als specialist in het lossen van zeeschepen, laden van schrootschepen, zeefwerkzaamheden en het verplaatsen van grote hoeveelheden grondstoffen op haventerreinen. 

Het bedrijf gevestigd in Oostvoorne is gespecialiseerd in het compacteren. Van ladingen in schepen tot ladingen die gelost zijn uit schepen, kolen bijvoorbeeld. Om zelfontbranding te voorkomen worden partijen gecompacteerd en aangetrild. 

Dankzij een uitgebreid Caterpillar machinepark heeft J. Smit BV voor ieder project het beste materiaal. Van bulldozers tot hydraulische graafmachines en shovels. Inclusief gecertificeerde en ervaren machinisten.